Skip to main content

Q-talent

DUTCH STUDENTS ONLY!

“Er is genoeg succes voor iedereen”

Q-talent is een bureau voor detachering, werving en selectie. Onze focus ligt op hoogopgeleide talenten, die hun studie aan de universiteit of HBO (bijna) hebben afgerond. Wij bieden jou de kans om jezelf te verrijken door het opdoen van kennis en werkervaring. Onze talenten ontvangen persoonlijke begeleiding van onze talentenmanagers en volgen een gevarieerd trainingsprogramma. Dit programma omvat trainingen, workshops, intervisie en individuele coaching.

Veel van onze opdrachten hebben te maken met de bedrijfsvoering in de zorg. Wij werken bij ziekenhuizen, GGZ-instellingen, langdurige zorg en andere organisaties. Wij werken nauw samen met de bedrijven Q- Consult Zorg, Casemix en Q-Academy. Zo bieden wij onze talenten de mogelijkheid om door te groeien tot consultant of ontwikkelaar.

Is je interesse gewekt om voor Q-talent aan de slag te gaan? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in voor een kennismakingsgesprek. Wij willen een goed beeld krijgen van wie jij bent, wat je wilt en welke talenten je hebt. In dit gesprek is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor jou om vragen stellen aan ons. Is er een wederzijdse klik, dan nemen we je op in ons kandidatenbestand, zodat we contact met je op kunnen nemen als er een geschikte opdracht voorbij komt.

Word je gedetacheerd via Q-talent, dan ga je bij de opdrachtgever aan de slag met een interessant project. Bijvoorbeeld als DBC-projectmedewerker in een ziekenhuis of als rechterhand van de consultant ter ondersteuning op een opdracht.Ook als je op zoek bent naar een vaste aanstelling kun je bij ons terecht. Dit houdt in dat wij voor een specifieke vacature kandidaten werven, selecteren en voorstellen bij de opdrachtgever, als wij denken dat er een goede match mogelijk is. Ook hebben wij regelmatig opdrachten waarbij je na afloop in dienst treedt bij de opdrachtgever. Natuurlijk alleen als beide partijen het willen. In dat geval detacheren wij je eerst en daarna stroom je door.

Daarnaast bieden Q-Consult Zorg en Casemix regelmatig interessante afstudeeropdrachten. De opdrachten bij Q-consult Zorg hebben vaak raakvlakken met zorgbekostiging of kwaliteit van zorg. Bij Casemix kun je terecht als je affiniteit hebt met business intelligence, Microsoft ontwikkeltools of wiskundige modellen. Voor elke opdracht geldt dat je intern begeleid wordt door een ervaren consultant van Q-Consult Zorg of Casemix.Ieder jaar publiceren we nieuwe opdrachten op onze vacaturepagina. Ook open sollicitaties zijn welkom.

Ook organiseren we vrijdag 19 april een ontmoetingsdag. Tijdens deze dag openen wij onze deuren voor starters (0 tot 3 jaar werkervaring) die aan de slag willen gaan in de consultancysector gericht op de zorg. Graag nodigen we jou uit voor een kijkje in onze keuken! Hoe gaat het er bij Q-Consult Zorg aan toe en wat kan Qtalent hierin voor je betekenen?
Voor meer informatie, klik dan op de volgende link: https://www.qtalent.nl/detacheringsbureau/cqt-groep/ontmoetingsdag2019

Algemene website: https://www.q-talent.nl/
Vacaturepagina: https://werkenbij.qtalent.nl/