Partners 2020

AISEC Rotterdam

Are you interested in healthcare in developing countries? Do you want to make an impact in the world? Then we have the right project for you! AIESEC offers you the opportunity to go on a volunteer project to Kumasi, Ghana for six weeks and set up your own health campaign with the help of local doctors. Overall, the Health Project enables you to discover and impact a foreign healthcare system.  

AIESEC is a global platform for young people to explore and develop their leadership potential. We are a non-profit, non-governmental organization, led by youths all around the world. AIESEC offers students the opportunity to develop themselves through challenging international opportunities, such as voluntary projects and internships. Through personal development and international experiences, we want to exert a positive influence on the world.

Want to know more? Visit our website https://aiesec.orgor swing by our office in Tinbergen Building Basement P-1.060!

Ap Support

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Het traineeship bij AP Support is een combinatie van werken, leren en ontdekken.

Samen met jouw Business Manager/loopbaancoach,kijk je naar jezelf en wat jij wil bereiken in je carrière. We helpen je een goed beeld te vormen van wat je wil en waar je je in wilt specialiseren. Daarna ga je aan de slag met verschillende projecten. Denk hierbij aan het verstrekken van zorgadvies, optimaliseren van processen binnen de zorg of misschien maak jij wel de eerste stappen in jouw carrière als (assistent) zorginkoper. Ook functies als zorgfraude-specialist, beleidsmedewerker of zorgconsulent behoren tot de mogelijkheden Ga jij in gesprek om te zien hoe je vernieuwingen door kunt voeren die niet alleen de kwaliteit van de zorg verbeteren, maar ook de kosten drukken?

Bij AP Support zijn we altijd op zoek naar consultants voor de zorg. Door onze goede connecties met zorgverzekeraars en -instellingen hebben wij een groot aanbod, waardoor er altijd mogelijkheden zijn om je te ontplooien in het vakgebied dat jouw voorkeur heeft.

Bureau de Bont

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Bureau de Bont helpt organisaties succesvol te zijn. We proberen hierbij continue aan te sluiten op ambities, uitdagingen en ontwikkelingen in de zorgsector. Wij geloven dat elke medewerker en iedere organisatie potentieel heeft voor verdere ontwikkelingen. Vanuit onze expertise kijken we samen met de organisatie wat nodig is om doelstellingen te bereiken, bijvoorbeeld binnen de thema’s kwaliteitsmanagement en accountmanagement. Dit doen wij vanuit de rol die nodig is voor succes: adviseur, trainer, coach, procesbegeleider, projectleider of interimmer.

Ben jij op zoek naar een leuke en dynamische baan als (junior) organisatieontwikkelaar, ben je enthousiast en leergierig, heb je affiniteit met de zorg- en welzijnssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schrijf je snel in voor onze bedrijfspresentatie en maak kennis met twee oud-BMG’ers die nu bij Bureau de Bont werken.

 

Chipsoft

*DUTCH STUDENTS ONLY*

ChipSoft staat al meer dan 30 jaar aan de top van de zorgautomatisering en zijn wij trotse marktleider als leverancier van zorg-ICT in Nederland. Met revolutionaire ICT bieden wij zorginstellingen een unieke totaaloplossing die alle denkbare werkprocessen binnen de zorginstelling ondersteunt. Dit doen wij met meer dan 700 medewerkers in Nederland en België. Ons uitgangspunt? Software ontwikkelen die het zorgverleners  gemakkelijk maakt om op het juiste moment de juiste zorg te leveren. Onze totaaloplossing te gebruiken op vaste en mobiele apparaten (pc’s, tablets, smartphones, etc.) en krijgen zorgverleners voor ieder device en voor iedere situaties zeer gerichte oplossingen aangeboden. Binnen de zorg staat ChipSoft bekend om haar innovatieve karakter en enorme slagkracht als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. ChipSoft maakt gebruik van de nieuwste technieken en is daardoor altijd in staat om zorginstellingen te voorzien van ICT die klaar is voor de toekomst.’’

Coppa

*DUTCH STUDENTS ONLY*

COPPA is hét toonaangevende inkoopadviesbureau gespecialiseerd in de zorg en overheid. Wij professionaliseren inkoop en implementeren e-procurement tools. Voorbeelden van opdrachten die wij op reguliere basis uitvoeren zijn: het contracteren van de juiste leverancier(s), analyseren van spend data en het optimaliseren van purchase-to-pay processen.

Deloitte Brussel

Deloitte is a global leader in life sciences consulting services. Our specialists provide comprehensive and integrated solutions to the biopharmaceutical, medical technology, and generics industry to address the challenges and opportunities of the evolving health care ecosystem. Our breadth of services and industry knowledge allow us to understand each client’s unique business needs. Considering our life science footprint, Deloitte has worked with more than 95% of the Fortune 500 life sciences & healthcare companies. Based in Brussels, Deloitte's Health Economic Outcomes Research (HEOR) team is made up of clinical and pharmaco-economic specialists. The team offers customized health economic and strategic advisory services to their clients to turn the challenges associated with market access and reimbursement into positive and compelling commercial opportunities. The team is backed-up by a global network of over 5,000 life sciences and healthcare practitioners, spread out over Deloitte's global network.

Extraordinairy 

Extraordinary Life is the self-development organization of the university.
Our mission is to build a community around self-development and meaningful engagement. We do this by hosting weekly events in three pillars:

  • Reflect&Develop: an interactive discussion on a self-improvement topic, book or concept!
  • Taboo Topics: unprecedented conversations including multiple perspectives. E.g.: the effects of pornography, casual sex, and student loneliness
  • Get out your Comfort Zone: mixing physical activities with self-development such as: a Viking Run, a new year’s dive and box coaching sessions.

It’s our first year, but we’re having big dreams. As students, we’re so caught up in our fast-pace world; focused on performance and competition, that we fail to reflect, look inside and connect with likeminded about self-development. We aim to create this sense of belonging for all students. 

Fincade

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Je houdt van puzzelen en zaken geregeld krijgen, je vindt het leuk om met cijfers bezig te zijn en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je weet dat je carrière wilt maken in de zorgsector, maar nog niet wat jou in dit vakgebied het beste ligt. Je wilt ontdekken wat je mogelijkheden zijn en wat je daarvoor nodig hebt. Komt dit je bekend voor? Ontdek samen met Fincade hoe jij supersnel een allround kenner wordt in de bedrijfskundige kant van de zorg! Stap in ons Traineeship Zorg, krijg intensieve begeleiding en uitdagende opdrachten bij interessante zorginstellingen en ziekenhuizen. Dat kan alles zijn gericht op de bedrijfskundige kant van zorg: van DBC’s tot Horizontaal Toezicht, van Jeugdzorg tot GGZ en van zorgcontrol tot EPD of ECD-implementatie - alles kan onderdeel zijn van jouw carrière bij Fincade. Maak kennis met onze algemeen directeur, hij verzorgd een presentatie over jouw mogelijkheden bij Fincade op 11 februari 2020.

 

 

Furore 

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Twee alumni aan het woord over het leven na hun studie ‘Master Health Care Management’. Welke keuzes en mogelijkheden heb je? Waar loop je tegenaan? Wat kan je er mee (bij Furore)? Wat doet een junior implementatieconsultant EPD? Hoe ziet hun werkdag eruit? Wil je meer weten sluit dan aan bij onze bedrijfspresentatie!
Furore is een specialist. Onze mensen hebben diepgaande kennis van het zorg- en wetenschap domein en bieden professionele ondersteuning. Dit doen wij voor ziekenhuizen en onderzoeksfinanciers. Furore is als informatiseringspartner betrokken bij de gehele levenscyclus van een informatiesysteem, van definitie tot implementatie en support tot vervanging. Veel van onze collega’s komen uit de praktijk. Ze spreken de taal van onze klanten. Momenteel bestaat Furore uit 85 medewerkers.
Interesse wat Furore voor jou kan betekenen? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven collega’s met affiniteit voor Zorg en ICT en hebben veel ervaring met de begeleiding van (afstudeer) stages.

Hello! Planner 

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Wat is jouw plan?
Het zijn uitdagende tijden. De vraag naar zorg zal de komende jaren sterk toenemen, de arbeidsmarkt is krap, de werkdruk hoog en de zorg dreigt onbetaalbaar te worden. Hoe gaan we de zorg voor morgen organiseren? Planning en logistiek zijn de thema’s van de toekomst in de zorg. Ga jij het verschil maken in één van de meest dynamische sectoren van de Nederlandse economie? Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen en impact te hebben op de zorg van morgen. 
Met het traineeship planning en logistiek investeren we samen in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Tegelijkertijd doe je ervaring op in de praktijk en lever je direct een bijdrage aan het professionaliseren van de planning en logistiek in de zorg. Na afloop van het traineeship ben jij klaar om door te groeien naar een rol als tactisch planner, capaciteitsspecialist, -adviseur of -coördinator, teamleider of projectleider.

 

High Select

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Hé daar!
Ben jij (bijna) afgestudeerd, zit je vol ambitie én wil je graag een bijdrage leveren aan de zorg, maar weet je nog niet precies op welk gebied? Geef je carrière dan een kickstart met een Traineeship van High Select. Wij zijn al bijna 20 jaar gespecialiseerd is op management en beleid Traineeships.  In twee jaar tijd doe je werkervaring op door het uitvoeren van uitdagende projecten bij verschillende organisaties in de sector Zorg en Welzijn. Ondertussen begeleiden en coachen wij je, zodat jij je in twee jaar tijd verder gaat ontwikkelen als ijzersterke Young Professional. Ook bieden we een bewezen ontwikkelprogramma en ga je geregeld aan tafel met andere Trainees om elkaar uit te dagen van elkaar te leren. Na afloop van dit intensieve traject ben jij dé nummer 1 kandidaat bent bij elke Zorgorganisatie! Durf jij deze kickstart aan?

Met enthousiaste groet,
Het High Select HR team

Janssen 

Janssen is part of Johnson & Johnson, one of the biggest and most respected health care companies in the world. Caring for patients is our daily inspiration. Our focus is on five important therapeutic areas: neuroscience, infectious diseases, oncology, immunology and cardiovascular diseases / metabolism. Our goal is to offer innovative medicines and therapeutic solutions that contribute to the quality of life of people worldwide. Cooperation and new ideas always come first.

Do you also think it is important that patients are well-informed now and, in the future, and that patients have access to the best available treatment at a reasonable price? In which life-threatening, deadly diseases can be prevented or even cured? Curious about your contribution to this in practice? Then we would like to talk to you during the Health Business Week. Our colleagues would like to show what the different career opportunities are within Janssen.

Key Groep

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Wij zijn een management consultancy bureau dat zich specifiek richt op de zorg- en welzijnssector in Nederland. Inmiddels helpen we al 20 jaar zorginstellingen en gemeenten met het oplossen van managementvraagstukken. De focus op de zorgsector is altijd een bewuste keuze geweest. De zorg raakt ons allemaal en is van groot maatschappelijke belang. Bovendien voelen wij ons na al die jaren bijna onderdeel van het ‘werkveld’ en nemen we alle opgedane ervaringen mee naar onze opdrachtgevers.

Wij staan voor waardevolle zorg en willen daar graag duurzaam aan bijdragen. Hierbij kun je denken aan organisatorische, innovatie, financiële, bedrijfskundige, strategische, IT, HR en zelfs juridische vraagstukken. Als consultant bij Key Groep draag je vanaf dag één bij aan het beantwoorden van dergelijke vraagstukken en dus aan het maatschappelijk veld om jou heen. 
In deze vraagstukken sta je er niet alleen voor. We werken als Key Groep altijd in teamverband, zónder hiërarchie: gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor het resultaat. Doordat we aan verschillende opdrachten tegelijkertijd werken, is het werk uitdagend en divers. Daarnaast ben jij één van onze bouwstenen, jouw ideeën en “ondernemerschap skills” dragen bij aan de identiteit en groei van Key Groep!

 

Kyowa Kirin

*DUTCH STUDENTS ONLY* 

Areas of focus: Kyowa Kirin is a Japan-based Global Specialty Pharmaceutical Company, contributing to human health and well-being worldwide through innovative drug discovery and global commercialization, driven by state-of-the-art antibody technologies, in the core therapeutic areas of oncology, nephrology, central nervous system and immunology.

Our philosophy: The Kyowa Kirin Group companies strive to contribute to the health and well-being of people around the world by creating new value through the pursuit of advances in life sciences and technologies.

Core values: Our goal is clear: to do everything we can to answer the unmet medical needs of patients, their families, and medical professionals, and to do it as quickly as possible. Because every moment counts

Maasstad Ziekenhuis

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Boven alles Rotterdams.

Het Maasstad Ziekenhuis is boven alles Rotterdams. We zijn denkers die doen. Niet bang om onze mening te geven. We stropen onze mouwen op, zijn informeel, direct en met gevoel voor humor. We staan klaar voor onze patiënten én elkaar. We zeggen waar het op staat en maken het niet moeilijker dan het is. Daarbij zijn we best ambitieus, we willen vooruit, richting resultaat. Of je nu aan de slag gaat op de Spoedeisende Hulp of Zorgadministratie, jij werkt bij ons altijd in een innovatieve en uitdagende omgeving.

Neo-Mundo

*DUTCH STUDENTS ONLY* 

Neo-Mundo is een search- en adviesbureau voor de zorg, gevestigd in Rotterdam en landelijk actief. Onze consultants hebben een achtergrond in de zorg en doen naast werving en selectie ook adviesopdrachten in de zorg. Hierdoor weten zij precies hoe de zorg er op dit moment uitziet en waar men in het werkveld van wakker ligt en naartoe wil. Ons doel is de zorg op verschillende manieren nog beter te maken. Wij helpen zorgorganisaties met het oplossen van uiteenlopende vraagstukken of bij het vinden, verbinden en behouden van de juiste directie, managers en staf in de zorg, maar ondersteunen daarnaast ook professionals van binnen en buiten de zorg bij hun ontwikkeling en loopbaanstappen. Daarnaast bieden we sinds een jaar een recruitmentdienst aan, waarbij onze consultants bij klanten on-boarden om de recruitment daar in al zijn facetten uit te voeren.

 

NZa

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Iedereen in Nederland heeft recht op goede zorg. Een kroon bij de tandarts. De zorg voor iemand die door Alzheimer niet langer thuis kan wonen. Of de behandeling van een sportblessure op de spoedeisende hulp. Allemaal zorg die beschikbaar én betaalbaar moet blijven. Dat is waar de NZa aan werkt.
De Nederlandse zorgmarkt is een zeer complex samenspel tussen zorgaanbieders, verzekeraars, consumenten, politiek en een divers veld aan belanghebbenden. De NZa staat middenin dat krachtenveld.
Werken bij de NZa betekent afwisselend, soms spannend werk. Je werkt elke dag aan goede en betaalbare zorg voor de ruim 17 miljoen mensen in Nederland die verzekerden, patiënten en cliënten zijn. Dat is een ambitieuze, grote opdracht. Er zijn volop uitdagingen en er is ruimte voor ontwikkeling. De paden in het werk zijn niet geëffend. We zetten graag samen met nieuwe, nieuwsgierige collega’s de koers uit. Uiteraard ben je deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar. Talent voor samenwerken en daadkrachtige resultaatgerichtheid zijn de eigenschappen waar we echt voor gaan!

 

Oldenburg Bonsèl

*DUTCH STUDENTS ONLY* 

Financiële expertise is essentieel om een antwoord te bieden op de veranderingen in de markt. Oldenburg Bonsèl biedt deze specialistische kennis aan organisaties en leidt jonge academici op tot gespecialiseerde business controllers en financiële professionals, die organisaties ondersteunen bij deze financiële vraagstukken. Tijdens een 2-jarig traineeship doorlopen onze Young Professionals een intensief opleidingsprogramma op het gebied van Finance, Risk Management en AO/IC en doen ze diverse opdrachten bij verschillende organisaties. Door de begeleiding van onze ervaren supervisors leveren onze Young Professionals snel toegevoegde waarde in de dagelijkse praktijk. Zo biedt Oldenburg Bonsèl de kennis en capaciteit die nodig is om de effecten van externe veranderingen, zoals wet- en regelgeving, inzichtelijk te maken. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de Zorg, Onderwijs, profit- en non-profitsector.

OpMorgen

*DUTCH STUDENTS ONLY*

OpMorgen bestaat uit enthousiaste professionals die vooruit kijken. Met een open blik, doelgerichte visie en flinke dosis energie zetten wij ons in voor uitdagende projecten bij organisaties waar we trots op zijn. Samen komen we in beweging om vernieuwing, verandering of verbetering tot stand te brengen.

Ons werk: Als adviseur in de gezondheidszorg help jij opdrachtgevers vooruit. Zo werken wij bijvoorbeeld in het Radboud UMC, bij de Nederlandse Patiënten Federatie, bij ZonH en de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. Hoe maken we de zorg in Nederland persoonlijker? En hoe bevorderen we samenwerkingen tussen de verschillende zorginstellingen? Dat zijn de  uitdagingen waar wij energie van krijgen!

Werken bij ons: In een driejarig opleidingstraject doe je ervaring op bij verschillende werkgevers, word je opgeleid door deskundige professionals van TwynstraGudde en leer je reflecteren en stilstaan. Zo leer je écht impact maken. Bij ons staan plezier, netwerken, enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling centraal en we leren jou graag kennen!

 

 

PinkRoccade 

*DUTCH STUDENTS ONLY* 

Met kennis van IT een impact hebben op het zorgproces binnen ziekenhuizen.
Als consultant binnen Ziekenhuizen, doe je IT gerelateerde opdrachten binnen ziekenhuizen in heel Nederland. Je helpt ziekenhuizen actief om optimale ondersteuning van de zorgprocessen te realiseren met behulp van IT. Onze consultants hebben kennis van EPD’s, e-health oplossingen, gegevensuitwisseling, patiëntportalen enz. Het gaat om de combinatie van proces en technologie, waarbij onze IT consultant het verschil maakt met zijn aanpak en persoonlijkheid.
We bieden je een traineeship aan om je volledig te ontwikkelen als consultant. De eerste maand zal zich richten op fulltime-training (de Masterclass). Hierna ga je zelfstandig aan de slag met je eerste opdracht in een ziekenhuis, maar blijf je cursussen en trainingen volgen. Door het onbeperkt opleidingsbudget heb je de vrijheid om je eigen ontwikkelingsrichting te bepalen. Na het eerste jaar blijft je ontwikkeling centraal staan ​​via ons Future Voice of Cure-programma.

PWC

*DUTCH STUDENTS ONLY*

PwC ziet het als taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Een wereld vol kansen. Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat ertoe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van problemen. Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren.
Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten.Met coaching, inspirerende collega’s en opleidingen. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.

Quint Wellington Redwood

*DUTCH STUDENTS ONLY* 

Quint ondersteunt zorgorganisaties bij het ontwerpen en operationaliseren van hun digitale strategie. Onze visie is dat niet alleen technologie een beslissende factor is. Het gaat vooral om de kennis, het leiderschap en de cultuur van organisaties om de relevante technologieën te herkennen en tot waarde te brengen voor de patiënt/cliënt, de organisatie en haar omgeving.
Zorgorganisaties zoeken naar methodes om de snel opeenvolgende ontwikkelingen bij te houden en effectief toe te passen. Fundamentele keuzes over businessmodellen, besturing en inrichting moeten worden gemaakt. Data interpretatie en beslissingsondersteuning spelen hierbij een steeds belangrijkere rol. Quint helpt zorgorganisaties om die keuzes te maken door de status quo uit te dagen en door mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Zo versnellen en verankeren we digitale transformaties en brengen we technologie tot waarde voor de organisatie en haar omgeving.

SeederDeBoer

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Wij zijn een jonge organisatie met nuchtere mensen die plezier hebben in hun werk en graag resultaat neerzetten. Nieuwsgierige mensen met een eigen karakter en een tikkeltje eigenwijsheid. 

Ons vak: Wij helpen organisaties bij het in de praktijk brengen van hun strategie en dragen zo bij aan de ontwikkeling van onze klanten. We zijn actief in de publieke sector bij maatschappelijke organisaties, in de zorg en in de financiële sector. Daar brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar we ons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak (één van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, financiën, digitalisering en ICT. 
Grote programma’s waar wij actief in zijn of onlangs actief in zijn geweest: ERP- implementatie, implementatie van elektronische patiënten/cliënten dossier, verbeteren van datakwaliteit, digitalisering van strafdossiers, rendementsprogramma's in ziekenhuizen en diverse organisatieontwikkelingstrajecten.

SiRM

*DUTCH STUDENTS ONLY* 

Hoe zorgen we dat we de juiste zorg op de juiste plek bieden? Hoe houden we innovatieve geneesmiddelen tegen kanker beschikbaar? Hoe kan de kwaliteit van complexe zorg verder verbeteren? Hoe functioneren musea met minder subsidie?
Bij SiRM werken we aan actuele thema’s in met name de gezondheidszorg, die de levens van miljoenen Nederlanders raken. Wij helpen de grote veranderingen in deze complexe markt in goede banen te leiden door strategisch advies, op basis van grondig onderbouwde analyses, aan beslissers op deze markt. Denk aan overheden, brancheverenigingen en individuele zorginstellingen. De inhoud staat hierbij op de eerste plaats. Daarom zijn we steeds op zoek naar mensen met een solide analytische basis.
Bij SiRM werk je aan maatschappelijk relevante opdrachten op topniveau in een hecht team met een informele en collegiale werksfeer. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en opleiding met intensieve kennissessies, trainingen en coaching on the job.

Talent for Care

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Talent for Care (T4C) biedt jonge, getalenteerde professionals met passie voor de zorg een tweejarig traineeship. In deze twee jaar ga je op 3 verschillende plekken in de zorg aan de slag als manager, adviseur of projectleider. Tegelijkertijd word je als Talent intensief getraind en gecoacht gericht op leiderschap in zorg en welzijn. Wil je graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg en ontdekken welke rol daarin goed past bij jou? Dan biedt het traineeship van Talent for Care een mooie kans om dit te ontdekken! Je leert jezelf beter kennen, werkt aan het vergroten van je persoonlijke effectiviteit en bouwt binnen no-time een groot netwerk op binnen zorg & welzijn. Ben je nieuwsgierig hoe dit traineeship er verder uit ziet en wil je een eerste keer een mini training van Talent for Care ervaren? Schrijf je dan in voor de workshop! 

 

Cure4 + Medicore 


*DUTCH STUDENTS ONLY* 

Cure4
Cure4 is gespecialiseerd in bedrijfskundige, financiële en juridische vraagstukken in de gezondheidszorg, van ziekenhuiszorg tot VVT, GGZ en jeugdzorg. Inmiddels hebben we al meer dan 300 zorgaanbieders ondersteund en écht verder mogen helpen. Ruim twaalf jaar zijn wij bezig met onze Why: de zorg in Nederland toekomstbestendig maken door de bedrijfsvoering van zorgorganisaties te optimaliseren.
Hoe wij het verschil maken?
Bij alles wat we doen kijken we continu of het beter, slimmer, sneller kan: “Questioning the status quo.” Daarbij hanteren we duidelijke kernwaarden; eigenaarschap, integriteit, lef en onbaatzuchtigheid. Ze helpen ons te toetsen of we de juiste dingen goed doen. Daarnaast vinden wij innovatie en ontwikkeling enorm belangrijk. Zo besteden wij vijf maal zoveel dagen dan het landelijke gemiddelde, aan training en ontwikkeling en innoveren en inspireren we via onze C4O’s (Cure4Ontwikkeling) en LinkedIn Kennissessies.
Cure4 groeit snel! Nieuwsgierig naar ons? Meld je dan aan voor de workshop van Cure4/Medicore!

Medicore 
Medicore is de dynamische en groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD en zorgverleners- en clientportaal wellbee.  Medicore is een open en informele organisatie met een ondernemende bedrijfscultuur. Inmiddels werken wij met 100 enthousiaste collega's en met onze visie 'Empower People' zorgen wij met onze softwareoplossing voor procesverbetering in de zorg.  Medicore heeft meer dan 15 jaar ervaring in de gezondheidszorg en een gedegen kennis van de meest vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Inmiddels is Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de planbare ziekenhuiszorg en de ambulante GGZ. Nieuwsgierig naar ons? Meld je dan aan voor de workshop van Cure4/Medicore!

Samen met Cure4, Cura en Vitaalpunt maakt Medicore deel uit van Tenzinger. 

 

The Beagle Armada

*DUTCH STUDENTS ONLY*

The Beagle Armada is een ervaren gids achter de schermen in een steeds complexer zorglandschap. Wij helpen zorginstellingen administratief en financieel gezond te worden en te blijven. We begeleiden een verandering van de wijze waarop er met het administratieve aspect van de zorg wordt omgegaan. We doen dit bij zorginstellingen in de Langdurige Zorg (jeugdzorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ en FZ). Wij helpen die instellingen met professionalisering van de backoffice, en werken vanuit verschillende proposities toe naar financiële continuïteit. Want een instelling die inzicht heeft in zijn eigen situatie, kan daarnaar handelen en financieel gezond zijn. En wie financieel gezond is, kan optimaal presteren zowel op administratief als ook op zorginhoudelijk vlak. Zo maken wij onze impact op de Nederlandse gezondheidszorg.

 

Timeff


*DUTCH STUDENTS ONLY* 

De zorg is volop in beweging en daardoor onvoorspelbaar. Maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen in wet & regelgeving, technologie, wetenschap volgen elkaar in rap tempo op. Bij Timeff zeggen we dan ook: zorg 3.0 is always in bèta. Van zorgorganisaties wordt een hogere kwaliteit tegen lagere kosten verwacht. Een onvoorspelbare toekomst vraagt om een flexibele en adaptieve organisatie. Digitale innovatie biedt hierbij kansen. Maar hebben zorgorganisaties de kennis en resources in huis om de veelheid aan ontwikkelingen bij te houden en op waarde in te schatten? Timeff herkent dit probleem en is daarom georganiseerd rondom 3  aandachtspunten:

Timeff - De kennisgedreven health tech organisatie adviseert haar klanten op organisatorisch en technologisch gebied.

Emma - Het door Timeff ontwikkelde Healthcare Operating System (HOS) Emma is de geavanceerde technologie die klinieken ondersteunt bij het realiseren van een toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Timeff Labs - Experimenteert en onderzoekt welke nieuwe technologieën kunnen worden ingezet voor zorg 3.0.

Interesse? Wij zijn regelmatig op zoek naar accountmanagers, consultants, ontwikkelaars en helpdeskmedewerkers.www.timeff.com

VGZ

*DUTCH STUDENTS ONLY*

Coöperatie VGZ als werkgever.
Aangenaam! Wij zijn coöperatie VGZ. Met ruim 4 miljoen verzekerden zijn we één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland.
Wij nodigen jou uit om samen met bijna 2.000 collega's antwoorden te vinden om de zorg in Nederland zinnig en betaalbaar te houden. Dat is een spannende weg, die vraagt om mensen met scherpte en ondernemerschap. Samen zoeken we steeds weer naar oplossingen in een complexe, veranderende wereld.
Bij coöperatie VGZ krijg je de veel mogelijkheden om nieuwe dingen te leren en ontmoet je elke dag nieuwe mensen. Met al deze mensen vormen we een enthousiaste, informele en jonge organisatie die dagelijks werkt aan het slimmer organiseren van de zorgt. Want voor goede zorg, zorg je samen.

VZVZ


*DUTCH STUDENTS ONLY* 

VZVZ zorgt voor verbinding in de zorg: kom jij meegroeien met ons?
De Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ) behartigt de belangen van zorgaanbieders en patiënten op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in de zorg.
VZVZ is in verschillende rollen betrokken bij diverse initiatieven en programma’s op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in de zorg, zoals het Landelijk Schakelpunt (LSP), Volgjezorg, MedMij, Medicatieveiligheid, LSP Ketenzorg, Mitz, Twiin, Koppeltaal GGZ en ZORG-ID.
VZVZ zorgt voor verbinding in de zorg, vanuit de gedachte: goede zorg begint met goede informatie. VZVZ biedt volop mogelijkheden om te leren on the job en je te ontwikkelen in de richting die jij ambieert. Jij bent bij ons van harte welkom voor een interessante stage-opdracht of misschien wel je eerste baan. En daar blijft het niet bij. Samen met jou verkennen we jouw doorgroeimogelijkheden in het veld waar zorg en ICT samenkomen. 

Young Innovators of Medicines

The Young Innovators of Medicines (YIM) consists of young representatives from member companies of the Association Innovative Medicines (Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen). The Association Innovative Medicines is the Dutch industry association for innovative pharmaceutical companies and currently has 44 members.
YIM supports various activities for students and young professionals (interested in) working within this dynamic environment. Providing interactive workshops for students is just one of the activities YIM undertakes

Zilveren Kruis Achmea


*DUTCH STUDENTS ONLY*

Zilveren Kruis, onderdeel van Achmea, is met ruim 3,3 miljoen verzekerden de grootste zorgverzekeraar van Nederland. We hebben vestigingen in Leiden, Apeldoorn en Leusden. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of een gezond leven. Zilveren Kruis staat haar klanten altijd bij met raad en daad. Door te helpen bij het vinden en regelen van de zorg, die het best passend is voor de klant. En door ondersteuning bij een zo vitaal mogelijk leven. Onze ambitie is om oplossingen te bieden, waarmee meer mensen langer gezond blijven, meer mensen beter worden en mensen die (chronisch) ziek zijn een betere kwaliteit van leven ervaren. We vinden het belangrijk dat mensen zorg krijgen waar zij het liefste zorg ontvangen. Daarom brengen we gezondheid dichterbij voor iedereen. Zorg thuis als het kan, alleen naar het ziekenhuis als het moet. Dat is Zorg veilig thuis

Zorginstituut Nederland

*DUTCH STUDENTS ONLY* 

Kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid zijn de pijlers van het Nederlandse gezondheidszorgsysteem. Zorginstituut Nederland heeft een belangrijke positie in dit systeem: het zorgt ervoor dat die pijlers een sterk fundament vormen. Daarmee behartigt het Zorginstituut het belang van iedereen die op grond van de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet langdurige zorg (Wlz) recht heeft op zorg. Zorginstituut Nederland is een zelfstandig bestuursorgaan dat wettelijke taken heeft met betrekking tot het beheer en systematisch doorlichten van het basispakket, de kwaliteit van zorg, en de financiering en kostenontwikkeling binnen de Zvw en Wlz.

The Health Business week is the biggest career event of Faculty Association SHARE

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70


SOCIAL MEDIA

Openings Hours

Monday - Friday
11:00 - 15:00