Skip to main content

Experiences ESHPM HBW 2020

Een studie aan de Erasmus School of Health Policy & Management bereidt je voor op uiteenlopende belangrijke rollen in een steeds relevantere en veranderende gezondheidszorg. Die breedte van beroepsmogelijkheden in een veranderende sector, kan twee vragen oproepen: (i) welke rollen en banen zou ik kunnen krijgen en passen het beste bij mij? en (ii) wat zijn belangrijke ontwikkelingen in de zorg en wat betekenen die voor mijn studie en toekomstig werk?

De unieke Health Business Week geeft ESHPM studenten bij uitstek de kans zich te verdiepen in die twee vragen. Op basis van een actueel thema wordt inhoudelijke verdieping gegeven aan het programma en door middel van veel interactie met toekomstige werkgevers en oud-studenten kom je in aanraking met mogelijke werkomgevingen en carrièrekansen. Care & Connect in action!

Als bestuur van ESHPM zijn we dan ook bijzonder trots op de Health Business Week, die elk jaar door onze actieve faculteitsvereniging SHARE wordt georganiseerd. We zijn heel veel dank verschuldigd aan al die betrokken SHARE leden en HBW commissieleden die zich voor het welslagen van dit evenement inzetten! Elk jaar groeit het evenement en wordt het daarmee waardevoller voor alle deelnemers; studenten en potentiële werkgevers. ESHPM alumni zijn immers gewild en een verrijking voor alle organisaties binnen de zorg!

De HBW was en is daarmee voor ESHPM steeds weer een heel waardevol hoogtepunt in het academisch jaar. We kijken terug op een zeer geslaagde editie in 2020 en kijken nu al uit naar de volgende editie!

 

Antoinette de Bont, onderwijsdirecteur ESHPM

Werner Brouwer, decaan ESHPM